Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

Yourfix Heerhugowaard in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Yourfix Heerhugowaard

Middenwaard 48C
1703 SH Heerhugowaard
072-5743060
hhw@yourfix.nl
http://www.yourfix.nl
Yourfix heeft de juiste kennis en houden zich vooral bezig met hedendaagse technologie. Wij zijn specialist en vakkundig in het repareren vansmartphones. Maar wij helpen u ook graag met reparatie van uw computerof laptop. De software van uw computer vraagt regelmatig om updates of wanneer uw computer vast loopt kunnen wij uw computer of laptop opschonen.

Wij repareren diverse smartphone merken zoals iPhone, iPad, Samsung, LG, Sony en nog vele andere. Wij hebben professionele monteurs in dienst die uw smartphone of tablet binnen in een mum van tijd hebben gerepareerd.

Het kan gebeuren dat de telefoon gevallen is en hierdoor het scherm van de telefoon gebroken is of juist de achterkant van het toestel. Vaak kunt u uw gerepareerde smartphone al binnen 30 min. ophalen.

De benodigde onderdelen hebben wij bijna altijd direct op voorraad, zodat de reparatie direct kan worden uitgevoerd. Ook kunt u uw toestel bij ons achterlaten en op een later moment deze op komen halen wanneer dat u beter treft.

Wij zitten bij u in de buurt, in de omgeving Heerhugowaard, Schagen enAlkmaar!
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Yourfix Heerhugowaard. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.