Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

Typisch Ellie in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Typisch Ellie

Coryluslaan 40
1702 VN Heerhugowaard
072-5719968
typischellie@ziggo.nl
http://www.typischellie.nl

Typisch Ellie

Al jaren had ik de droom om typecursussen te geven op de 'ouderwetse' manier. In september 2014 werd mijn droom werkelijkheid. Ik startte met mijn eigen typestudio ''Typisch Ellie'' in Heerhugowaard.

Het valt mij op dat veel typecurssussen alleen online te volgen zijn. Daar ga ik verandering in brengen. Niet voor iedereen is online leren typen geschikt. Daarom geef ik persoonlijke en online begeleiding.

Ik vind het omgaan met kinderen en volwassenen leuk, leerzaam maar ook veelzijdig. Het geeft mij een goed gevoel dat ik mijn cursisten een voorsprong kan bieden bij het maken van bijvoorbeeld werkstukken en boekverslagen. Bij mij is elke cursist uniek. Daarom geef ik les aan kleine groepjes of privé, waarbij ik de cursist nauwlettend volg in de typestudio en een online systeem.

Vroeger, als student zijnde, heb ik meerdere typeopleidingen gevolgd. Ik ben daardoor gediplomeerd om les te geven in het 'typen'.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Typisch Ellie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.