Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

Kraakhelder Schoonmaakdiensten in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Kraakhelder Schoonmaakdiensten

Middenweg 164
1702 HE Heerhugowaard
072-5315247
06 24508253
info@kraakhelderschoon.nl
http://www.kraakhelderschoon.nl

Kraakhelder Schoonmaakdiensten


KraakHelder is een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf, dat sinds 2008 met succes aan de weg timmert in de regio Noord Holland. Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren en basisscholen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Krommenie, Hoorn en Schagen. Ook tandartspraktijken, huisartsen, sportscholen en verloskundigenklinieken maken gebruik van onze diensten.

Ervaring
Vanuit de door ons opgebouwde ervaring, de grote verscheidenheid aan machines en het gebruik van onderhoudsproducten zijn wij in staat elk willekeurig project, van klein tot groot, gedegen uit te voeren.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kraakhelder Schoonmaakdiensten. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.