Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

J. van Leijen in Heerhugowaard

Bezoekadres:

J. van Leijen

Erasmussingel 16A
1702 ER Heerhugowaard
072-5742823
06-12444700
info@jvanleijen.nl
http://www.jvanleijen.nl

J. van Leijen Uitvaartverzorging


Uitvaartverzorging J. van Leijen draagt zorg voor het coördineren van uitvaartplechtigheden in het algemeen. Regeling en verzorging van begrafenissen en crematies naar de wens van de overledene of nabestaanden, daaraan stellen wij hoge kwaliteitseisen.
Wij kunnen goed omgaan met verschillende culturen, religieuze tradities en nieuwe rituelen. Daarnaast leveren wij hulp bij Rouw- en Verliesverwerking..

Een kleine greep uit de diensten en leveringen. Luxe rouwkaarten, Advertentie ontwerp, Liturgie, Verschillende opbaar mogelijkheden, Thanatopraxie -en restauratieve technieken, Design uitvaartkisten, Rouwarrangementen, Exclusief rouwvervoer, Register, Catering, Horecabenodigdheden, Luxe tenten, foto of filmreportage, Geluidsapparatuur, As sieraden, Huisbewaking, Graf-Urn Monumenten, Dealer vingerafdruksieraden.

Onze organisatie is al ruim 30 jaar actief in de gemeentes:
Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland, Opmeer, Schagen, Medemblik, c.q. woonplaatsen daarvan.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over J. van Leijen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.