Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

Decokay Dirkmaat in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Decokay Dirkmaat

Middenweg 161
1702 HB Heerhugowaard
072-5711218
info@decokaydirkmaat.nl
http://www.decokaydirkmaat.nl

Decokay Dirkmaat

Denk je aan Decokay Dirkmaat, dan denk je aan uitstekende service. We staan voor je klaar met interieuradvies en zijn pas tevreden als je met een glimlach de winkel verlaat. Ons assortiment biedt alles om je huis nog sfeervoller te maken, zoals raamdecoratie, vloeren, behang, verf. Ook voor zonwering kun je bij ons terecht. Liever advies bij jou thuis? Dat kan ook. Zo maken we samen met jou, je woonwensen werkelijkheid. Zien we je binnenkort in onze winkel?

De verfspecialist van Heerhugowaard
De winkel aan de Middenweg bestaat al ruim 140 jaar. We bieden een groot assortiment verf van bekende merken als Sikkens, Wijzonol, Sigma. Ons vakkundige medewerkers kunnen al je vragen over verf beantwoorden. En de kleur? Ook daarmee helpen we je graag. Wist je dat we maar liefst 50.000 unieke verfkleuren kunnen mengen met onze professionele vermengmachines?

Totaalaanbod voor je huis
Daarnaast bieden we alles om je interieur nog mooier te maken. We bieden alles op het gebied van woondecoratie, adviseren je voor het mooiste resultaat en hebben vakmensen in huis voor de montage. Of je nu een nieuwe vloer nodig hebt, zonwering nodig hebt, of op zoek bent naar het perfecte behang voor in je huiskamer? We bieden het allemaal!
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Decokay Dirkmaat. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.