Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

Helpdesk4u in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Helpdesk4u

Buddlejalaan 34
1702 TH Heerhugowaard
06-14 766 755
mail@helpdesk4u.nl
http://www.helpdesk4u.nl/
Helpdesk4u is voornamelijk gericht op de consument zodat u gebruik kunnen maken van professionele diensten voor een scherpe prijs

Ik ben een Microsoft gecertificeerde IT Professional die u graag wil helpen door computer gerelateerde problemen voor u op te lossen. Heeft u vragen, een probleem met uw computer of uitleg nodig? Bel helpdesk4u!

Hoe ga ik te werk.Eerst gaan we kijken of het probleem telefonisch kan worden opgelost, lukt dat niet dan kan ik op afstand met u mee kijken en het probleem op te lossen. Indien dat ook niet mogelijk is zal ik een afspraak met u maken om bij u thuis het probleem te verhelpen. Gaat het om een Windows (her)installatie of het in- en uitbouwen van componenten dan zal ik uw computer meenemen naar de werkplaats.

Gratis haal- en brengservice in Heerhugowaard. Ik werk voornamelijk in de avonduren en in het weekend.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Helpdesk4u. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.