Vind hier de rijscholen bij jou in de buurt

Wie zoekt u?
Waar?
Afstand
 

ASN Autoschadeservice De Langen B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

ASN Autoschadeservice De Langen B.V.

Nijverheidsstraat 12A
1704 RA Heerhugowaard
http://www.asngroep.nl/
ASN Groep is een schadeherstel keten en heeft een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen.

ASN Groep maakt deel uit van ASN International, een internationaal opererende professionele master franchisegever in autoschadeherstel met bewezen kwaliteit en succes. ASN International bestaat uit zes groepsonderdelen. De schadeherstel franchiseformule in Nederland is actief onder de naam ASN Groep, ASN Group in België en Luxemburg, ASN Polska in Polen en Selsia in het Verenigd Koninkrijk. ASN Group is in België en Luxemburg met 22 vestigingen de grootste schadeherstelketen. Het zesde groepsonderdeel betreft PortoMotive, dat zorg draagt voor de centrale automatisering. ASN International, met haar zes groepsonderdelen, valt als groep onder ASN Holding B.V.

Bij ASN Groep worden de kracht van de lokale ondernemer en de synergie van een centrale organisatie op effectieve wijze gecombineerd om dagelijks uw klanten zo goed mogelijk te bedienen. Gastheerschap staat hoog in ons vaandel. Dat blijkt ook uit onze focus op klanttevredenheid en de resultaten die wij boeken op dit gebied. ASN Groep werkt voor leasemaatschappijen, fleetowners, dealerorganisaties, autobedrijven, verzekeraars en assurantie-tussenpersonen.

Bij ASN Groep wordt het aanbod dat we u doen, met daarin harde afspraken om uw schadelast maximaal te beperken, centraal ingeregeld in onze automatisering. Wij werken met één centraal ASP-systeem voor onze hele keten. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat de tussen u en ons centraal gemaakte afspraken in elke van onze vestigingen exact worden herkend en uitgevoerd. Ons ISO-gecertificeerde proces draagt zorg voor de centrale monitoring en benchmarking van onze prestaties, het adequate kostenniveau en de constante en hoge kwaliteit.

ASN Groep: de schadeherstel keten met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen. Wij ontzorgen u bij autoschade door onze services zoals vervangend vervoer en gratis haal- en brengservice.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ASN Autoschadeservice De Langen B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
Contact

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Over rijscholengids.nl
Rijscholengids.nl is dé zoekmachine voor iedereen die op zoek is naar een geschikte rijschool in de buurt. Vul jouw plaatsnaam en de maximale afstand in en vind alle rijscholen bij jou in de buurt.